fighter : Stockfoto
two soccer player are fighting hard for the ball. the striker gets tackled by the defender while he wants to shoot.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Fighter

Credits: 
KENCKOphotography
Bijschrift:
two soccer player are fighting hard for the ball. the striker gets tackled by the defender while he wants to shoot.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
88534817
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.592 x 3.888 px (21,95 x 32,92 cm) - 300 dpi - 4,69 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Fighter StockfotoVoetbal,Tackelen,Duitsland,Gras,Jong volwassen,25-29 jaar,30-34 jaar,Aanvaller,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Beweging,Buitenopname,Competitie,Europese etniciteit,Fotografie,Jonge mannen,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Nacht,Rivaliteit,Spelen,Sportkleding,Sportman,Sportveld,Twee personen,Vaardigheid,Verdedigen,Verticaal,Vitaliteit,VolwassenPhotographer Collection: Moment Select @ 2008 Nick Fingerhuttwo soccer player are fighting hard for the ball. the striker gets tackled by the defender while he wants to shoot.