Female Yoga Side Twist : Stockfoto
Female Yoga doing a version of a side twist


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Female Yoga Side Twist

Credits: 
Jim McGuire Photo
Bijschrift:
Female Yoga doing a version of a side twist
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
143048358
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.387 px (43,18 x 28,68 cm) - 300 dpi - 6,58 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Female Yoga Side Twist StockfotoStrekken,Yoga,Flexibiliteit,Op de grond zitten,Alleen vrouwen,Alleen één vrouw,Studiofoto,Torsie,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Blond haar,Blootvoets,Charlotte - North Carolina,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Grijze achtergrond,Horizontaal,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,North Carolina,Sportkleding,Ten voeten uit,Verenigde Staten,Volwassen,WegkijkenPhotographer Collection: Taxi ©JimMcGuirePhotography2012Female Yoga doing a version of a side twist