Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Female wrapped in blanket at beach. : Stockfoto
A smiling woman bundles up in a plaid blanket at the beach on a cold, winter day.

Female wrapped in blanket at beach.

Credits: 
Jordan Siemens
Bijschrift:
A smiling woman bundles up in a plaid blanket at the beach on a cold, winter day.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
109087518
Collectie:
Photodisc

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Female Wrapped In Blanket At Beach StockfotoWinter,Strand,Deken,Koud,Zee,Houten voetpad,In een deken gewikkeld,Portland - Oregon,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gras,Grote oceaan,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Lucht,Mensen,Natuur,Onderdeel van een serie,Oregon,Plezier,Staan,Ten voeten uit,Vakantie,Verenigde Staten,Volwassen,Vrije tijdPhotographer Collection: Photodisc �Jordan SiemensA smiling woman bundles up in a plaid blanket at the beach on a cold, winter day.