Female telephone switchboard operator connecting caller, close-up (B&W : Stockfoto
Archival image


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Female telephone switchboard operator connecting caller, close-up (B&W

Credits: 
FPG
Bijschrift:
Archival image
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
AB05719
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
4.739 x 3.725 px (40,12 x 31,54 cm) - 300 dpi - 4,18 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Female Telephone Switchboard Operator Connecting Caller Closeup Bw StockfotoTelefoonschakelbord,Telefonist,Ingewikkeldheid,Telefoon,Zwart-wit,1920-1929,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bedrijfsleven,Binnenopname,Close-up,Communicatie,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Headset,Horizontaal,Hulp,Jong volwassen,Levensstijl,Techniek,Telecommunicatie-apparatuurPhotographer Collection: Retrofile Archival image