Female teacher standing in front of a black board : Stockfoto
Woman is teacher standing in front of a black board.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Female teacher standing in front of a black board

Credits: 
commerceandculturestock
Bijschrift:
Woman is teacher standing in front of a black board.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
108672506
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.705 x 3.138 px (39,84 x 26,57 cm) - 300 dpi - 6,1 MB
Female Teacher Standing In Front Of A Black Board StockfotoAfrikaanse etniciteit,Leraar,Onderwijs,Zelfvertrouwen,Geluk,Jong volwassen,Portret,Alleen vrouwen,Deskundigheid,In de camera kijken,Staan,Vasthouden,Dossier,Individualiteit,Dag,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Mali,25-29 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bovenlichaam,Close-up,Echte mensen,Horizontaal,Kleurenfoto,Lerares,Mensen,Onscherpe achtergrond,Register,Schoolbord,Stralende lach,Traditionele kledij,Volwassen,Voor,VrolijkPhotographer Collection: Moment Select keita01 / CFPWoman is teacher standing in front of a black board.