Female student reading in library : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Female student reading in library

Credits: 
Er Creatives Services Ltd
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
156263736
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.041 x 3.361 px (42,68 x 28,46 cm) - 300 dpi - 8,95 MB
Female Student Reading In Library StockfotoStuderen,Studerende,Bibliotheek,Boek,Stapel,Lezen,Bureau,Open,Schrijven,Jong volwassen,Polen,Achter,Bruin,Bruin haar,Focus,18-19 jaar,20-24 jaar,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Binnenopname,Bovenlichaam,Concentratie,Echte mensen,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,Kleurenfoto,Korte mouwen,Lang haar,Mensen,Omlaag kijken,Onderwijs,Onherkenbaar persoon,Onscherpe achtergrond,Overhemd,Pony,Potlood,Spontaan,Twee personen,Volwassen,Wijsheid,ZittenPhotographer Collection: Iconica ER Creative Services Ltd