Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Female speaker at mic in public forum : Stockfoto

Female speaker at mic in public forum

Credits: 
Jetta Productions
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83375452
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.414 px (43,35 x 28,91 cm) - 300 dpi - 5,31 MB
Release-informatie:
Model release
Female Speaker At Mic In Public Forum Stockfoto20-24 jaar,35-39 jaar,40-44 jaar,Alleen volwassenen,Aziatische en Indiase etniciteit,Bedrijfsleven,Beschouwing,Collega,Communicatie,Concentratie,Conferentietafel,Conventiecentrum,Een groep mensen,Europese etniciteit,Formele zakelijke kleding,Fotografie,Gebaren,Gemeentehuis,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kaal geschoren hoofd,Kin in de hand,Kort haar,Leiderschap,Luisteren,Medewerker,Mensen,Microfoon,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Multi etnische groep,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Overheid,Overhemd en stropdas,Overtuiging,Politiek,Portretfoto,Praten,Redenaar,Saamhorigheid,Seattle,Teamwerk,Toewijding,Vasthouden,Vergadering,Vertrouwen,Vijf personen,Washington staat,Wegkijken,Zakelijke bijeenkomst,Zakenbijeenkomst,Zakenman,Zakenvrouw,Zelfvertrouwen,Zij aan zij,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank Jetta Productions, Inc