Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Female speaker at mic in public forum : Stockfoto

Female speaker at mic in public forum

Credits: 
Jetta Productions
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83375452
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.414 px (43,35 x 28,91 cm) - 300 dpi - 5,31 MB
Female Speaker At Mic In Public Forum StockfotoOverheid,Politiek,Vergadering,Gemeentehuis,Luisteren,Mensen,Groot bedrijf,Zakenvrouw,Bedrijfsleven,Praten,Redenaar,Zitten,Aziatische en Indiase etniciteit,Communicatie,Microfoon,Portretfoto,Zakenbijeenkomst,Conventiecentrum,Zakenman,20-24 jaar,35-39 jaar,40-44 jaar,Alleen volwassenen,Beschouwing,Collega,Concentratie,Conferentietafel,Een groep mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Gebaren,Goed gekleed,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kaal geschoren hoofd,Kin in de hand,Kort haar,Leiderschap,Medewerker,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Multi etnische groep,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Overhemd en stropdas,Overtuiging,Saamhorigheid,Seattle,Teamwerk,Toewijding,Vasthouden,Vertrouwen,Vijf personen,Washington staat,Wegkijken,Zelfvertrouwen,Zij aan zijPhotographer Collection: The Image Bank Jetta Productions, Inc