Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Female shopkeeper behind counter in bakery. : Stockfoto

Female shopkeeper behind counter in bakery.

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
104335594
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.000 x 3.333 px (42,33 x 28,22 cm) - 300 dpi - 8,4 MB
Release-informatie:
Model en property release
Female Shopkeeper Behind Counter In Bakery Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bakkerij,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bord,Bovenlichaam,Detailhandel beroep,Dienstverlening,Dranken en maaltijden,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Geluk,Gestreept,Groot-Brittannië,Horizontaal,In de camera kijken,Jong volwassen,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Kort haar,Leunen,Londen - Engeland,Mensen,Plank,Portret,Staan,Stralende lach,Tafel,Trots,Versheid,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Vrouwelijk,Werkneemster,Zakenvrouw,Zelfvertrouwen,newpremiumukPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer