Female shopkeeper behind counter in bakery. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Female shopkeeper behind counter in bakery.

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
104335594
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.000 x 3.333 px (42,33 x 28,22 cm) - 300 dpi - 8,4 MB
Female Shopkeeper Behind Counter In Bakery StockfotoBakkerij,Klein bedrijf,Detailhandel beroep,Groot-Brittannië,Tafel,Leunen,In de camera kijken,Geluk,Staan,Bedrijfsleven,Bord,Dienstverlening,Eén persoon,Londen - Engeland,Mensen,Portret,Zakenvrouw,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bovenlichaam,Dranken en maaltijden,Fotografie,Frontaal,Gestreept,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Kort haar,Plank,Stralende lach,Trots,Versheid,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Vrouwelijk,Werkneemster,Zelfvertrouwen,newpremiumukPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer