Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Female shopkeeper behind counter in bakery. : Stockfoto

Female shopkeeper behind counter in bakery.

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
104335594
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Betsie Van Der Meer
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.000 x 3.333 px (42,33 x 28,22 cm) - 300 dpi - 8,4 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Female Shopkeeper Behind Counter In Bakery Stockfoto 104335594Klein bedrijf,Bakkerij,Detailhandel beroep,Tafel,Leunen,Groot-Brittannië,Eén persoon,Londen - Engeland,Mensen,Bedrijfsleven,Dienstverlening,Geluk,In de camera kijken,Zakenvrouw,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bord,Bovenlichaam,Dranken en maaltijden,Fotografie,Frontaal,Gestreept,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Kort haar,Plank,Portret,Staan,Stralende lach,Trots,Versheid,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Vrouwelijk,Werkneemster,Zelfvertrouwen,newpremiumukPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer