Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Female scientist looking into microscope : Stockfoto

Female scientist looking into microscope

Credits: 
Jamie Grill
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
98841030
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.801 x 3.642 px (40,65 x 30,84 cm) - 300 dpi - 6,11 MB
Female Scientist Looking Into Microscope StockfotoLaboratorium,Microscoop,Wetenschapper,Wetenschappelijk experiment,Wetenschap,Reageerbuis,Deskundigheid,Jong volwassen,Vasthouden,Europese etniciteit,Laboratoriumjas,Mensen,Horizontaal,Staan,25-29 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Beschermende handschoen,Binnenopname,Bovenlichaam,Buigen,Concentratie,Ergens doorheen kijken,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Jersey City,Kleine scherptediepte,Nauwkeurig toezicht,New Jersey,Verenigde Staten,Volwassen,WetenschapsterPhotographer Collection: Iconica Jamie Grill Photography