Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Female scientist looking into microscope : Stockfoto

Female scientist looking into microscope

Credits: 
Jamie Grill
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
98841030
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.801 x 3.642 px (40,65 x 30,84 cm) - 300 dpi - 6,11 MB
Release-informatie:
Model release
Female Scientist Looking Into Microscope Stockfoto25-29 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Beschermende handschoen,Binnenopname,Bovenlichaam,Buigen,Concentratie,Deskundigheid,Ergens doorheen kijken,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,Jersey City,Jong volwassen,Kleine scherptediepte,Laboratorium,Laboratoriumjas,Mensen,Microscoop,Nauwkeurig toezicht,New Jersey,Reageerbuis,Staan,Vasthouden,Verenigde Staten,Volwassen,Wetenschap,Wetenschappelijk experiment,Wetenschapper,WetenschapsterPhotographer Collection: Iconica Jamie Grill Photography