Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Female patient talking with doctor : Stockfoto

Female patient talking with doctor

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200401829-014
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Jose Luis Pelaez
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
280 x 186 px (9,88 x 6,56 cm) - 72 dpi - 10,7 kB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Female Patient Talking With Doctor Stockfoto 200401829-014Dokter,Patiënt,Dokterspraktijk,Praten,Afro-Amerikaanse etniciteit,Zitten,Multi etnische groep,Twee personen,Klembord,Over shoulder,Vasthouden,30-34 jaar,40-44 jaar,Alleen volwassenen,Binnenopname,Communicatie,Dag,Doktersonderzoek,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Halfgekleed,Handgebaar,Horizontaal,Kijken,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Mid-volwassen mannen,Oceanische etniciteit,Onderdeel van een serie,Oudere vrouwen,Portretfoto,Staan,ZiekenhuisklerenPhotographer Collection: Iconica