Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
female operating digital tablet tablet in empty office : Stockfoto

Female operating digital tablet tablet in empty office

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
109865121
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Howard Kingsnorth
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.197 x 3.414 px (44,00 x 28,91 cm) - 300 dpi - 4,52 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Female Operating Digital Tablet Tablet In Empty Office Stockfoto 109865121Succes,Tablet-pc,Techniek,Creativiteit,Kantoor,Touchscreen,Vasthouden,40-44 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Close-up,Communicatie,Concentratie,Dag,Eén persoon,Fotografie,Goed gekleed,Groot-Brittannië,Hanteren,Horizontaal,Individualiteit,Kleurenfoto,Mensen,Middelste deel,Onderdeel van,Onscherpe achtergrond,Oudere volwassenen,Portretfoto,Verbinding,Volwassen,Witte boorden werker,ZonlichtPhotographer Collection: The Image Bank Howard Kingsnorth