Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
female operating digital tablet tablet in empty office : Stockfoto

Female operating digital tablet tablet in empty office

Credits: 
Howard Kingsnorth
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
109865121
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.197 x 3.414 px (44,00 x 28,91 cm) - 300 dpi - 4,52 MB
Release-informatie:
Model en property release
Female Operating Digital Tablet Tablet In Empty Office Stockfoto40-44 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Close-up,Communicatie,Concentratie,Creativiteit,Dag,Eén persoon,Fotografie,Goed gekleed,Groot-Brittannië,Hanteren,Horizontaal,Individualiteit,Kantoor,Kleurenfoto,Mensen,Middelste deel,Onderdeel van,Onscherpe achtergrond,Oudere volwassenen,Portretfoto,Succes,Tablet-pc,Techniek,Touchscreen,Vasthouden,Verbinding,Volwassen,Werkneemster,Witte boorden werker,ZonlichtPhotographer Collection: The Image Bank Howard Kingsnorth