Female on Sofa : Stockfoto
Female sat on sofa


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Female on Sofa

Credits: 
David Ryle
Bijschrift:
Female sat on sofa
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157111065
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 8,52 MB
Female On Sofa StockfotoSofa,Verdriet,Beschouwing,Zitten,Eenzaamheid,Jong volwassen,Eén persoon,Ouderwets,Alleen vrouwen,Solitair,Alleen één vrouw,Hoog standpunt,Roodhoofd,Vrolijk,Woonkamer,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Begrippen en thema's,Binnenopname,Blauw,Blouse,Bovenlichaam,Echte mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Groot-Brittannië,Hoofd schuin,Horizontaal,Kleurenfoto,Lang haar,Mensen,Nottingham,Nottinghamshire,Rustige Scène,Spontaan,Volwassen,WegkijkenPhotographer Collection: Stone David RyleFemale sat on sofa