female on diving board : Stockfoto
Female standing on diving board in dressing gown


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Female on diving board

Credits: 
David Ryle
Bijschrift:
Female standing on diving board in dressing gown
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157111049
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.605 x 3.736 px (47,46 x 31,63 cm) - 300 dpi - 12,7 MB
Female On Diving Board StockfotoLuxe,Elegantie,Zwembad,Solitair,Eenzaamheid,Eén persoon,Binnenopname,Nottingham,Mensen,Raam,Voor- of achtertuin,Alleen vrouwen,Beschouwing,Duikplank,Siertuin,Staan,Verdriet,Weelderige plantengroei,Zwembadrand,Bontgekleurd,Weerkaatsing,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Badjas,Bloemenmotief,Dag,Driekwart voorkant,Echte mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Nottinghamshire,Rustige Scène,Ten voeten uit,Ver,Volwassen,Wachten,WaterPhotographer Collection: Stone david ryleFemale standing on diving board in dressing gown