Female nurse on phone in PACU of hospital  : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Female nurse on phone in PACU of hospital

Credits: 
Dana Neely
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83637848
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.791 x 3.795 px (40,56 x 32,13 cm) - 300 dpi - 9,34 MB
Female Nurse On Phone In Pacu Of Hospital StockfotoTelefoon gebruiken,Zuster,Sok,Wetenschap,Schoen,Zitten,Werken,Ziekenzaal,Hartmonitor,Operatiekleding,Praten,Telefoon,Ten voeten uit,Toewijding,Uniform,35-39 jaar,Afvalcontainer,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Beroep,Binnenopname,Communicatie,Concentratie,Container,Dag,Deskundigheid,Eén persoon,Focus,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Gordijn,Herstel,Horizontaal,Hygiëne,Lang haar,Luisteren,Medische apparatuur,Medische technische apparatuur,Mensen,Mid-volwassen,Serieus,Stethoscoop,Stoel,Techniek,Tube,Vaardigheid,Vasthouden,Verantwoordelijkheid,Verbinding,Werkplaats,Ziekenhuis,Zwart haarPhotographer Collection: Taxi Dana Neely