Female model painted black, beauty portrait : Stockfoto
Female model painted black and draped with chain jewelry.

Female model painted black, beauty portrait

Credits: 
Glen Allison
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Female model painted black and draped with chain jewelry.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
138143620
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.413 x 5.120 px (28,90 x 43,35 cm) - 300 dpi - 4,4 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Female Model Painted Black Beauty Portrait Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bangkok,Blauw,Bodypainting,Bovenlichaam,Exotisme,Eén persoon,Fantasie,Fotografie,Glamour,Haar naar achteren,Halsketting,Jong volwassen,Juwelen,Ketting,Kleurenfoto,Lippenstift,Mensen,Met de hand ingekleurd,Met de ogen dicht,Mooie mensen,Oogschaduw,Portret,Studiofoto,Thailand,Thaise etniciteit,Verkleden,Verticaal,Volwassen,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Stone Glen AllisonFemale model painted black and draped with chain jewelry.