Female model painted black, beauty portrait : Stockfoto
Female model painted black and draped with chain jewelry.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Female model painted black, beauty portrait

Credits: 
Glen Allison
Bijschrift:
Female model painted black and draped with chain jewelry.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
138143620
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.413 x 5.120 px (28,90 x 43,35 cm) - 300 dpi - 4,4 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Female Model Painted Black Beauty Portrait StockfotoKetting,Glamour,Halsketting,Bodypainting,Fantasie,Thailand,Alleen vrouwen,Exotisme,Lippenstift,Portret,Thaise etniciteit,Verticaal,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bangkok,Blauw,Bovenlichaam,Eén persoon,Fotografie,Haar naar achteren,Jong volwassen,Juwelen,Kleurenfoto,Mensen,Met de hand ingekleurd,Met de ogen dicht,Mooie mensen,Oogschaduw,Studiofoto,Verkleden,Volwassen,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Stone Glen AllisonFemale model painted black and draped with chain jewelry.