Female lion tamer performing (B&W) : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Female lion tamer performing (B&W)

Credits: 
FPG
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
AB05794
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
4.413 x 3.544 px (37,36 x 30,01 cm) - 300 dpi - 4,37 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Female Lion Tamer Performing StockfotoDompteur,Circus,Dier,Wip,Dierentrucs,Leeuw,Dierenthema's,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Artiest,Binnenopname,Dier in gevangenschap,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Groep dieren,Horizontaal,Jong volwassen,Kunst Cultuur en Vermaak,Safaridieren,Uitvoering,Vier dieren,Wijzen,Wilde dieren,Zwart-witPhotographer Collection: Retrofile