Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Female jeweller cutting chain with pincers, close-up : Stockfoto

Female jeweller cutting chain with pincers, close-up

Credits: 
Nisian Hughes
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200563165-004
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.175 x 3.450 px (43,82 x 29,21 cm) - 300 dpi - 6,88 MB
Release-informatie:
Model en property release
Female Jeweller Cutting Chain With Pincers Closeup Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Ambachtsman,Binnenopname,Bruin haar,Close-up,Creativiteit,Deskundigheid,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gereedschap,Halsketting,Horizontaal,Juwelen,Juwelier,Ketting,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Kunst en Nijverheid,Kunstnijverheid,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Middelste deel,Omlaag kijken,Onscherpe achtergrond,Oorbel,Ring,Vaardigheid,Vasthouden,Vrijetijdskleding,WerkplaatsPhotographer Collection: Photonica