Female Hurdling In London : Stockfoto
Black female jumping hurdles in front of London's 02 arena


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Female Hurdling In London

Credits: 
Mike Harrington
Bijschrift:
Black female jumping hurdles in front of London's 02 arena
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
137411194
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.831 x 3.623 px (40,90 x 30,67 cm) - 300 dpi - 8,17 MB
Female Hurdling In London StockfotoHorde,Atletiek atleet,Springen,Professionele sporter,Gespierd,Trainen,Jong volwassen,Looppiste,The O2,Voor,Sportrace,Vaardigheid,Volwassen vrouwen,25-29 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Benen gespreid,Buitenopname,Controle,Eén persoon,Fotografie,Groot-Brittannië,Gymbroek,Horizontaal,In de lucht zwevend,Kleurenfoto,Korte broek,Kracht,Londen - Engeland,Mensen,Nacht,Sportbeha,Ten voeten uit,Uitvoering,Van de zijkant,Vastberadenheid,Volwassen,Women's Track,newpremiumukPhotographer Collection: Stone Mike HarringtonBlack female jumping hurdles in front of London's 02 arena