female helping male colleague in grass office : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Female helping male colleague in grass office

Credits: 
Loungepark
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
81945714
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.254 x 3.169 px (44,48 x 26,83 cm) - 300 dpi - 15,7 MB
Female Helping Male Colleague In Grass Office StockfotoMilieubehoud,Groen,Kantoor,Bizar,Weelderige plantengroei,Bureau,Bedrijfsleven,Mensen,Blad,Groei,Hulp,Iemand een plezier doen,Printer,Staan,Ten voeten uit,Zakenvrouw,Heg,Klimop,Praten,Verbondenheid,Zakenman,25-29 jaar,35-39 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Aziatische etniciteit,Binnenopname,Bovenlichaam,Bureaustoel,Collega,Communicatie,Compleet pak,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Fotografie,Goed gekleed,Handen op de heupen,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Laptop,Laptop,Medewerker,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Milieukwesties,Multi etnische groep,Omlaag kijken,Ondersteuning,Overwoekerd,Saamhorigheid,Stoel,Teamwerk,Twee personen,Vietnam,Vrijetijdskleding,ZittenPhotographer Collection: Stone scott