Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Female Goat Herder, Al Wadi Dawan, Yemen : Stockfoto
Female goat herder, Al Wadi Dawan nr Wadi Hadhramawt, Yemen

Female Goat Herder, Al Wadi Dawan, Yemen

Credits: 
Peter Adams
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Female goat herder, Al Wadi Dawan nr Wadi Hadhramawt, Yemen
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
143279500
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
4.992 x 3.328 px (42,27 x 28,18 cm) - 300 dpi - 5,36 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Female Goat Herder Al Wadi Dawan Yemen StockfotoBizar,Buitenopname,Culturen,Dag,Driekwartlengte,Duivel,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Geit,Geitenherder,Heks,Heksenhoed,Hoeden,Horizontaal,Jemen,Kleding,Kleurenfoto,Kudde,Landbouw,Levensstijl,Mensen,Onherkenbaar persoon,Spookachtig,Traditie,VeePhotographer Collection: Photolibrary Photograph © Peter Adams 2009Female goat herder, Al Wadi Dawan nr Wadi Hadhramawt, Yemen