Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Female florist in front of shop, portrait, elevated view : Stockfoto

Female florist in front of shop, portrait, elevated view

Credits: 
Bill Truslow
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200153016-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.968 x 3.377 px (42,06 x 28,59 cm) - 300 dpi - 6,06 MB
Release-informatie:
Model en property release
Female Florist In Front Of Shop Portrait Elevated View Stockfoto30-34 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Bedrijfsleven,Bloemenwinkel,Bloemist,Bos bloemen,Bril,Buitenopname,Dag,Detailhandel,Deurkozijn,Echte mensen,Eigenaar,Entrepreneur,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Glimlachen,Handen op de heupen,Hangmand,Horizontaal,In de camera kijken,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Leunen,Middlebare afstand,Portret,Potplant,Raam,Rok,Schort,Staan,Stoep,Succes,Trots,Vasthouden,Voor,Vrijetijdskleding,Vrolijk,WinkeldisplayPhotographer Collection: The Image Bank