Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Female florist arranging roses : Stockfoto
Brooklyn, New York, USA

Female florist arranging roses

Credits: 
Andrew Hetherington
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Brooklyn, New York, USA
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200538941-002
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.328 x 4.992 px (28,18 x 42,27 cm) - 300 dpi - 7,7 MB
Release-informatie:
Model en property release
Female Florist Arranging Roses Stockfoto25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Beroep,Binnenopname,Bloem,Bloemenwinkel,Bloemist,Bloempot,Bloemstuk,Bos bloemen,Dag,Detailhandel,Emmer,Eén persoon,Fotografie,Glimlachen,Haar naar achteren,Hurken,Jong volwassen,Jonge vrouw,Keus,Kijken naar,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Levensstijl,Onderdeel van,Ordenen,Plezier,Staan,Vasthouden,Verticaal,Volwassen vrouwen,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Winkel,Zelfvertrouwen,Zwart haarPhotographer Collection: The Image Bank Brooklyn, New York, USA