female executive looking at running shoe : Stockfoto

Female executive looking at running shoe

Credits: 
Peter Cade
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
146441229
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.121 x 3.414 px (43,36 x 28,91 cm) - 300 dpi - 5,49 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Female Executive Looking At Running Shoe Stockfoto 146441229Sportschoen,Detailhandel,Winkel,Consumentisme,Kopen,Vasthouden,Hongkong,Kijken,Bedrijfsleven,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Beschouwing,Binnenopname,Bovenlichaam,Close-up,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Jong volwassen,Keus,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Mensen,Staan,Tas,Trainer,Verlicht,VolwassenPhotographer Collection: Iconica peter cade