Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Female doctor with colleagues and patient in background : Stockfoto
Portrait of female doctor with colleagues and patient in background

Female doctor with colleagues and patient in background

Credits: 
Neustockimages
Bijschrift:
Portrait of female doctor with colleagues and patient in background
pxcmdpigrootte
Bespaar {{premium_packs_save_price}} of meer op premium RF-beelden. Lees meerWagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
108223185
Collectie:
Vetta
Female Doctor With Colleagues And Patient In Background Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bovenlichaam,Collega,Deskundigheid,Dokter,Doktersonderzoek,Eén persoon,Fotografie,Gezondheidszorg beroep,Gezondheidszorg en medicijnen,Glimlachen,Horizontaal,Huisarts,Hulp,In de camera kijken,Jong volwassen,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Levensstijl,Medicijnen,Medisch beroep,Mensen,Mensen op de achtergrond,Notitieboek,Onscherpe achtergrond,Partnerschap,Patiënt,Portret,Professioneel beroep,Rapport,Staan,Tevreden,Uniform,Verpleegkundig assistent,Verpleegkundige,Voedingssupplement,Volwassen,Vrouwelijk,Vrouwelijke dokter,Werken,Wit,Zelfvertrouwen,Ziekenhuis,Ziekenzaal,Ziekte,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Vetta NeustockimagesPortrait of female doctor with colleagues and patient in background