Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
female doctor using digital tablet : Stockfoto
doctor`s office

Female doctor using digital tablet

Bijschrift:
doctor`s office
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
131385249
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Joos Mind
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.845 x 3.732 px (41,02 x 31,60 cm) - 300 dpi - 5,5 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Female Doctor Using Digital Tablet Stockfoto 131385249Echo,Dokter,Tablet-pc,Dokterspraktijk,Kantoor,Eén persoon,Hoog standpunt,Mensen,Touchscreen,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bovenlichaam,Bruin haar,Concentratie,Dag,Deskundigheid,Draadloze technologie,Duitsland,Echte mensen,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Kleurenfoto,Medische scan,Mid-volwassen,Operatiekleding,Paardenstaart,Vaardigheid,Vasthouden,Verbinding,Volwassen,Vrouwelijke dokterPhotographer Collection: Stone Joos Minddoctor`s office