female doctor taking blood sample : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Female doctor taking blood sample

Credits: 
Joos Mind
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
155952576
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.923 x 3.685 px (41,68 x 31,20 cm) - 300 dpi - 6,1 MB
Female Doctor Taking Blood Sample StockfotoDoktersonderzoek,Gezondheidszorg en medicijnen,Medische test,Bloedtest,Naald,Ziekenhuis,Patiënt,Bloed,Middelste deel,Nauwkeurig toezicht,Vlak erboven,Europese etniciteit,Vrouwelijke dokter,Wit,Ziekte,25-29 jaar,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Binnenopname,Concentratie,Deskundigheid,Duitsland,Fotografie,Horizontaal,Hulp,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Onderste deel,Twee personen,Vaardigheid,Volwassen,VoorbereidingPhotographer Collection: Stone Joos Mind