Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
female doctor taking blood sample : Stockfoto

Female doctor taking blood sample

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
155952576
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Joos Mind
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.923 x 3.685 px (41,68 x 31,20 cm) - 300 dpi - 6,1 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Female Doctor Taking Blood Sample Stockfoto 155952576Doktersonderzoek,Medische test,Gezondheidszorg en medicijnen,Bloedtest,Naald,Bloed,Patiënt,Nauwkeurig toezicht,Vlak erboven,Vrouwelijke dokter,Ziekenhuis,25-29 jaar,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Binnenopname,Concentratie,Deskundigheid,Duitsland,Europese etniciteit,Fotografie,Horizontaal,Hulp,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Middelste deel,Onderste deel,Twee personen,Vaardigheid,Volwassen,Voorbereiding,Wit,ZiektePhotographer Collection: Stone Joos Mind