Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Female doctor sitting at table, smiling, portrait : Stockfoto

Female doctor sitting at table, smiling, portrait

Credits: 
LWA
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
72867949
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.154 x 3.436 px (43,64 x 29,09 cm) - 300 dpi - 4,47 MB
Female Doctor Sitting At Table Smiling Portrait StockfotoDokter,Discussie,Praten,In de camera kijken,Vrouwelijke dokter,Portret,Laptop,Close-up,Stethoscoop,Tafel,Eén persoon,Vrolijk,Doktersonderzoek,Laboratoriumjas,Zelfvertrouwen,Zitten,Deskundigheid,Dokterspraktijk,Verbinding,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Aziatische etniciteit,Binnenopname,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Fotografie,Geluk,Gezondheidszorg en medicijnen,Handen ineengevouwen,Horizontaal,Kleurenfoto,Levensstijl,Open,Portretfoto,Stralende lach,Techniek,Vertrouwen,Vrije tijdPhotographer Collection: The Image Bank