Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Female doctor sitting at table, smiling, portrait : Stockfoto

Female doctor sitting at table, smiling, portrait

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
72867949
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
LWA
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.154 x 3.436 px (43,64 x 29,09 cm) - 300 dpi - 4,47 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Female Doctor Sitting At Table Smiling Portrait Stockfoto 72867949Dokter,Discussie,Praten,In de camera kijken,Vrouwelijke dokter,Portret,Close-up,Stethoscoop,Laboratoriumjas,Tafel,Vrolijk,Zitten,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Aziatische etniciteit,Binnenopname,Communicatie,Dag,Deskundigheid,Doktersonderzoek,Dokterspraktijk,Draadloze technologie,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Gezondheidszorg en medicijnen,Handen ineengevouwen,Horizontaal,Kleurenfoto,Laptop,Levensstijl,Open,Stralende lach,Techniek,Verbinding,Vertrouwen,Vrije tijd,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: The Image Bank