Female doctor giving male patient EKG, mid section, elevated view : Stockfoto
Electrocardiogram


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Female doctor giving male patient EKG, mid section, elevated view

Credits: 
PM Images
Bijschrift:
Electrocardiogram
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200134463-002
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.526 x 2.827 px (29,85 x 23,94 cm) - 300 dpi - 6,72 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Female Doctor Giving Male Patient Ekg Mid Section Elevated View StockfotoHartmonitor,Horizontaal,Jonge mannen,Mannen,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Dokter,Doktersonderzoek,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Liggen,Onderdeel van een serie,Op de rug liggen,Patiënt,Portretfoto,Twee personen,Volwassen,WerkenPhotographer Collection: Stone Electrocardiogram