Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
female doctor giving child injection : Stockfoto
doctor`s surgery

Female doctor giving child injection

Bijschrift:
doctor`s surgery
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
131385271
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Joos Mind
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.756 x 4.840 px (31,80 x 40,98 cm) - 300 dpi - 7,77 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Female Doctor Giving Child Injection Stockfoto 131385271Kind,Gezondheidszorg en medicijnen,Dokter,Doktersonderzoek,Kindertijd,Bescherming,Injecteren,Patiënt,Vrouwelijke dokter,Dokterspraktijk,2-3 jaar,35-39 jaar,Afbeelding,Binnenopname,Dag,Duitsland,Fotografie,Kleurenfoto,Meisjes,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Naald,Operatiekleding,Twee personen,Vaardigheid,Verticaal,Vertrouwen,Volwassen,Voorbereiding,Ziekenhuisbed,Zitten,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Stone Joos Minddoctor`s surgery