Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Female doctor examining girl with teddy bear : Stockfoto

Female doctor examining girl with teddy bear

Credits: 
Chris Ryan
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
74179624
Collectie:
OJO Images
Female Doctor Examining Girl With Teddy Bear StockfotoSpeelgoed,Discussie,Kind,Praten,Kindertijd,Dokter,Vrolijk,Onderzoeken,Stethoscoop,Vrouwelijke dokter,30-34 jaar,6-7 jaar,Afbeelding,Autoriteit,Beroep,Binnenopname,Dag,Doktersonderzoek,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Glimlachen,Kinderarts,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Medisch beroep,Medische apparatuur,Meisjes,Mensen,Mid-volwassen vrouw,Ondersteuning,Patiënt,Patiënte,Profiel,Speelgoedbeest,Taxidermie,Teddybeer,Thuiszorg verpleger,Twee personen,Vaardigheid,Van de zijkant,Vasthouden,Verticaal,Vertrouwen,Zelfvertrouwen,Ziekte,Zitten,ZorgzaamheidPhotographer Collection: OJO Images