Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Female dancer at Centro Nocturno cabaret, Holguin, Cuba : Stockfoto
Central America & the Caribbean, Cuba, Holguin, Holguin

Female dancer at Centro Nocturno cabaret, Holguin, Cuba

Credits: 
Christopher P Baker
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Central America & the Caribbean, Cuba, Holguin, Holguin
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
71146879
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
2.605 x 4.026 px (22,06 x 34,09 cm) - 300 dpi - 4,37 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Female Dancer At Centro Nocturno Cabaret Holguin Cuba StockfotoAlleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bikini,Binnenopname,Cabaret,Cuba,Cubaanse cultuur,Dag,Dansen,Danser,Danseres,Eén persoon,Fotografie,Geel,Glimlachen,Groen,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Latijns-Amerika,Midden-Amerika,Nacht,Potloodventer,Staan,Toneelkostuum,Traditionele kledij,Van de zijkant,Veleiding,Verlicht,Verticaal,Viering,Volwassen vrouwen,VrouwelijkPhotographer Collection: Lonely Planet Images Central America & the Caribbean, Cuba, Holguin, Holguin