Female college student standing in front of billboard, rear view : Stockfoto
Vanderbilt University, Nashville, Tennessee, USA

Female college student standing in front of billboard, rear view

Credits: 
West Rock
Bijschrift:
Vanderbilt University, Nashville, Tennessee, USA
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200164612-002
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.509 x 3.915 px (38,18 x 33,15 cm) - 300 dpi - 8,68 MB
Female College Student Standing In Front Of Billboard Rear View Stockfoto 200164612-002Marketing,Prikbord,Universiteit,Campus,Reclamebord,Flyer,Poster,Universiteitsstudent,Buitenopname,Kleurenfoto,Staan,Communicatie,Op de rug gezien,Europese etniciteit,Eén persoon,Rugzak,Slagen - School,Fotografie,Horizontaal,Keus,Lang haar,Stadsleven,18-19 jaar,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Boek,Bruin haar,Dag,Driekwartlengte,Laag camerastandpunt,Onderdeel van een serie,Studente,Vasthouden,Voor,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Taxi Vanderbilt University, Nashville, Tennessee, USA