Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Female college student standing in front of billboard, rear view : Stockfoto
Vanderbilt University, Nashville, Tennessee, USA

Female college student standing in front of billboard, rear view

Bijschrift:
Vanderbilt University, Nashville, Tennessee, USA
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200164612-002
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
West Rock
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.509 x 3.915 px (38,18 x 33,15 cm) - 300 dpi - 8,68 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Female College Student Standing In Front Of Billboard Rear View Stockfoto 200164612-002Marketing,Prikbord,Universiteit,Campus,Flyer,Poster,Reclamebord,Universiteitsstudent,Kleurenfoto,Communicatie,Eén persoon,Op de rug gezien,Slagen - School,Keus,Rugzak,Stadsleven,18-19 jaar,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Boek,Bruin haar,Buitenopname,Dag,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Horizontaal,Laag camerastandpunt,Lang haar,Onderdeel van een serie,Staan,Vasthouden,Voor,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Taxi Vanderbilt University, Nashville, Tennessee, USA