Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Female college student standing in front of billboard, rear view : Stockfoto
Vanderbilt University, Nashville, Tennessee, USA

Female college student standing in front of billboard, rear view

Bijschrift:
Vanderbilt University, Nashville, Tennessee, USA
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200164612-002
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
West Rock
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.509 x 3.915 px (38,18 x 33,15 cm) - 300 dpi - 8,68 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Female College Student Standing In Front Of Billboard Rear View Stockfoto 200164612-002Marketing,Universiteit,Prikbord,Campus,Flyer,Poster,Reclamebord,Universiteitsstudent,Kleurenfoto,Communicatie,Op de rug gezien,Eén persoon,Rugzak,Slagen - School,Fotografie,Horizontaal,Keus,Stadsleven,18-19 jaar,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Boek,Bruin haar,Buitenopname,Dag,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Laag camerastandpunt,Lang haar,Onderdeel van een serie,Staan,Studente,Vasthouden,Voor,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Taxi Vanderbilt University, Nashville, Tennessee, USA