Female Bollywood dancers doing routine on set : Stockfoto
Mumbai India


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Female Bollywood dancers doing routine on set

Credits: 
DreamPictures
Bijschrift:
Mumbai India
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200554821-037
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.413 px (43,35 x 28,90 cm) - 300 dpi - 10,9 MB
Female Bollywood Dancers Doing Routine On Set StockfotoBollywood,Dansen,Mumbai,Indiase cultuur,Filmindustrie,Mode,Filmstudio,Mensen,Elegantie,Uitvoering,Een groep mensen,Kunst Cultuur en Vermaak,Ten voeten uit,Volwassen vrouwen,Alleen vrouwen,Kleurenfoto,Sari,18-19 jaar,20-24 jaar,25-29 jaar,30-34 jaar,30-39 jaar,Achter de schermen,Alleen volwassenen,Binnenopname,Bruin haar,Dag,Danseres,Fotografie,Glamour,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Middelgrote groep mensen,Routine,Staan,Traditionele kledijPhotographer Collection: Taxi Mumbai India