Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Female athlete performing long jump : Stockfoto

Female athlete performing long jump

Credits: 
Ojo Images
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
82648645
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.860 x 3.640 px (41,15 x 30,82 cm) - 300 dpi - 6,75 MB
Release-informatie:
Model en property release
Female Athlete Performing Long Jump Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Atleet,Atlete,Atletiek atleet,Atletiekevenement,Behendigheid,Bruin haar,Competitie,Concentratie,Europese etniciteit,Eén persoon,Fitness,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Groen,Gympak,Horizontaal,In de lucht zwevend,Inspanning,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Nauwkeurigheid,Serieus,Spaans en Portugese etniciteit,Sport,Sportkleding,Springen,Studiofoto,Tekstveld,Ten voeten uit,Trainen,Uitsnede,Vaardigheid,Van de zijkant,Verspringen,Volwassen,Volwassen vrouwen,Women's Field Event,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: The Image Bank