female artistic gymnast performing on balance beam : Stockfoto
Olympic


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Female artistic gymnast performing on balance beam

Credits: 
International Rescue
Bijschrift:
Olympic
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83373939
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.898 x 4.300 px (33,00 x 36,41 cm) - 300 dpi - 7,99 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Female Artistic Gymnast Performing On Balance Beam StockfotoGymnastiek,Evenwichtsbalk,Nauwkeurigheid,Sport,Acrobatiek,Professionele sporter,Uitvoering,Zwarte achtergrond,14-15 jaar,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Balans,Elegantie,Europese etniciteit,Eén persoon,Fitness,Flexibiliteit,Fotografie,Mensen,Sportkleding,Studiofoto,Ten voeten uit,Trainen,Van de zijkant,Verticaal,VitaliteitPhotographer Collection: Stone Copyright (c) 1963-2008 Lewis Mulatero. All Rights ReservedOlympic