Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Female African elephant : Stockfoto

Female African elephant

Credits: 
Brad Wilson
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152517915
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.919 x 3.693 px (41,65 x 31,27 cm) - 300 dpi - 8,36 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Female African Elephant StockfotoAfrikaanse olifant,Avondschemering,Buitenopname,Californië,De stad Los Angeles,Dieren in het Wild,Dierenthema's,Ernstig bedreigde soorten,Eén dier,Fotografie,Horizontaal,In de camera kijken,Kijken,Kleurenfoto,Kracht,Laag camerastandpunt,Lucht,Olifant,Portret,Verenigde Staten,Vrouwtjesdier,Wilde dieren,Wolk,Zon,Zonder mensen,ZonlichtPhotographer Collection: Iconica Brad Wilson