Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Female African elephant : Stockfoto

Female African elephant

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
152517915
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Brad Wilson
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.919 x 3.693 px (41,65 x 31,27 cm) - 300 dpi - 8,36 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Female African Elephant Stockfoto 152517915Afrikaanse olifant,Olifant,Dieren in het Wild,Avondschemering,Bedreigde diersoorten,Buitenopname,Californië,De stad Los Angeles,Dierenthema's,Eén dier,Fotografie,Horizontaal,In de camera kijken,Kijken,Kleurenfoto,Kracht,Laag camerastandpunt,Lucht,Portret,Verenigde Staten,Vrouwtjesdier,Wilde dieren,Wolk,Zon,Zonder mensen,ZonlichtPhotographer Collection: Iconica Brad Wilson