Feeding row of pigeons : Stockfoto
Boy sitting on iron railing offers seeds to white pigeons.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Feeding row of pigeons

Credits: 
Rosmarie Wirz
Bijschrift:
Boy sitting on iron railing offers seeds to white pigeons.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148043543
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
3.167 x 4.730 px (26,81 x 40,05 cm) - 300 dpi - 4,55 MB
Feeding Row Of Pigeons StockfotoKind,Kindertijd,Voeren,Vogel,1985,6-7 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Andalusië,Archiefbeelden,Boom,Boomstam,Bruin haar,Buitenopname,Close-up,Dag,Dierenthema's,Duif,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Geblokt,Grote groep dieren,Hand op knie,Handen in de lucht,Heldere lucht,IJzer,Kijken,Kleurenfoto,Ledematen,Mannelijk,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Neerstrijken,Retrostijl,Schaduw,Sevilla,Spanje,Ten voeten uit,Van de zijkant,Veiligheidshek,Verticaal,Vogelzwerm,Vrijetijdskleding,Wilde dieren,Zitten,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Fototrove Copyright 1984 Rosmarie WirzBoy sitting on iron railing offers seeds to white pigeons.