fearful woman looking over her shoulder at man : Stockfoto
fearful woman clutching her purse looking over her shoulder at man lurking in parking garage

Fearful woman looking over her shoulder at man

Credits: 
Karen Moskowitz
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
fearful woman clutching her purse looking over her shoulder at man lurking in parking garage
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
96354536
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.184 x 3.456 px (43,89 x 29,26 cm) - 300 dpi - 9,43 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Fearful Woman Looking Over Her Shoulder At Man Stockfoto25-29 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Angst,Beveiliging,Binnenopname,Criminaliteit,Doodsbang,Europese etniciteit,Fotografie,Gevaar,Horizontaal,Horror,Jas,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Nacht,Parkeerterrein,Risico,Seattle,Silhouet,Slachtoffer,Staan,Stalker,Twee personen,Verenigde Staten,VolwassenPhotographer Collection: Stone Karen Moskowitz 2010fearful woman clutching her purse looking over her shoulder at man lurking in parking garage