fearful woman looking over her shoulder at man : Stockfoto
fearful woman clutching her purse looking over her shoulder at man lurking in parking garage


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Fearful woman looking over her shoulder at man

Credits: 
Karen Moskowitz
Bijschrift:
fearful woman clutching her purse looking over her shoulder at man lurking in parking garage
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
96354536
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.184 x 3.456 px (43,89 x 29,26 cm) - 300 dpi - 9,43 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Fearful Woman Looking Over Her Shoulder At Man StockfotoAngst,Stalker,Nacht,Doodsbang,Horror,Parkeerterrein,Criminaliteit,Mensen,Slachtoffer,Europese etniciteit,Jonge vrouw,Jong volwassen,Silhouet,Volwassen,25-29 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Beveiliging,Binnenopname,Fotografie,Gevaar,Horizontaal,Jas,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Risico,Seattle,Staan,Twee personen,Verenigde StatenPhotographer Collection: Stone Karen Moskowitz 2010fearful woman clutching her purse looking over her shoulder at man lurking in parking garage