Father teaching son to play the drums : Stockfoto

Father teaching son to play the drums

Credits: 
Cavan Images
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
137173266
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.134 x 3.423 px (43,47 x 28,98 cm) - 300 dpi - 9,83 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Father Teaching Son To Play The Drums Stockfoto 137173266Onderwijzen,Vader,Zoon,Spelen,Muziek,Kind,Leren,Drumstel,Gitaar,Fotografie,Jongens,Kindertijd,Viool,Luidspreker,Twee personen,40-44 jaar,8-9 jaar,Alleenstaande vader,Binnenopname,Blond haar,Bruin haar,Drumstok,Europese etniciteit,Familie,Familie met één kind,Horizontaal,Kleurenfoto,Mannelijk,Mensen,Op schoot,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Saamhorigheid,Staat New York,Vasthouden,Verenigde Staten,Volwassen,Zitten,één ouderPhotographer Collection: Iconica Cavan Images