Father teaching son how to fly a kite : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Father teaching son how to fly a kite

Credits: 
Camille Tokerud Photography Inc.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154696189
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.413 px (43,35 x 28,90 cm) - 300 dpi - 5,87 MB
Father Teaching Son How To Fly A Kite StockfotoVader,Zoon,Vlieger,Familie,Onderwijzen,Geluk,Park,Gemengde afkomst,Kind,35-39 jaar,Verbondenheid,4-5 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleenstaande vader,Boom,Bovenlichaam,Bruin haar,Buitenopname,Dag,Familie met één kind,Fotografie,Gras,Horizontaal,Jongens,Kindertijd,Kleurenfoto,Leren,Liefde,Mannelijk,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Onscherpe achtergrond,Portretfoto,Saamhorigheid,Twee personen,Vasthouden,Verenigde Staten,Volwassen,Vrijetijdskleding,Zorgzaamheid,één ouderPhotographer Collection: Iconica Camille Tokerud Photography