father teaching daughter how to change a car tyre : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Father teaching daughter how to change a car tyre

Credits: 
Littlebird Pictures
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
83374076
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.528 x 4.900 px (29,87 x 41,49 cm) - 300 dpi - 6,97 MB
Father Teaching Daughter How To Change A Car Tyre Stockfoto 83374076Auto,Lekke band,Repareren,Vader,Dochter,Gereedschapskist,Wiel,Kind,Kindertijd,Autopech,Meisjes,Twee personen,10-11 jaar,35-39 jaar,Alleenstaande vader,Australië,Begeleiding,Blond haar,Boom,Buitenopname,Concentratie,Dag,Europese etniciteit,Familie met één kind,Fotografie,Gras,Heldere lucht,Hurken,In kleermakerszit,Krik,Leren,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Nieuw-Zuid-Wales,Omlaag kijken,Saamhorigheid,Samenwerking,Sydney - Australië,Tanktop,Ten voeten uit,Van de zijkant,Van vorm veranderen,Vasthouden,Verticaal,Vervoer,Vrijetijdskleding,Zitten,Zonnig,één ouderPhotographer Collection: Taxi littlebird