Father playing air guitar in kitchen with boy (9-11) and girl (7-9) : Stockfoto

Father playing air guitar in kitchen with boy (9-11) and girl (7-9)

Credits: 
Jutta Klee
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Beperkingen:
Er zijn geen exclusieve licenties beschikbaar voor de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Japan, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200179639-002
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.650 x 3.712 px (39,37 x 31,43 cm) - 300 dpi - 8,64 MB
Release-informatie:
Model en property release
Father Playing Air Guitar In Kitchen With Boy Stockfoto10-11 jaar,35-39 jaar,8-9 jaar,Alleenstaande vader,Aspiraties,Binnenopname,Dochter,Drie personen,Een groep mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Gezin met twee kinderen,Horizontaal,Jongens,Keuken - huis,Kindertijd,Kleurenfoto,Luchtgitaar,Meisjes,Mensen,Mid-volwassen mannen,Mond open,Muziek,Onderdeel van een serie,Pret,Speels,Spelen,Spijkerbroek,Stofzuiger,T-Shirt,Ten voeten uit,Vader,Vasthouden,Verbeelding,Vitaliteit,Vrijetijdskleding,Zingen,Zoon,Zwabber,één ouderPhotographer Collection: Taxi