Father playing air guitar in kitchen with boy (9-11) and girl (7-9) : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Father playing air guitar in kitchen with boy (9-11) and girl (7-9)

Credits: 
Jutta Klee
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Er zijn geen exclusieve licenties beschikbaar voor de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Japan, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200179639-002
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.650 x 3.712 px (39,37 x 31,43 cm) - 300 dpi - 8,64 MB
Father Playing Air Guitar In Kitchen With Boy StockfotoVader,Zingen,Luchtgitaar,Spelen,Speels,Muziek,Kindertijd,Zoon,Pret,Stofzuiger,Verbeelding,Dochter,Jongens,Zwabber,Een groep mensen,Alleenstaande vader,Aspiraties,Mensen,één ouder,Binnenopname,Drie personen,Gezin met twee kinderen,Keuken - huis,Meisjes,Vasthouden,Vitaliteit,10-11 jaar,35-39 jaar,8-9 jaar,Europese etniciteit,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Mid-volwassen mannen,Mond open,Onderdeel van een serie,Spijkerbroek,T-Shirt,Ten voeten uit,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Taxi