Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Father lifting daughter (6-8) up to monkey bars : Stockfoto

Father lifting daughter (6-8) up to monkey bars

Credits: 
Shoko Yukitake
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Beperkingen:
Er zijn geen exclusieve licenties beschikbaar voor de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Japan, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200173310-006
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.171 x 4.232 px (35,31 x 35,83 cm) - 300 dpi - 5,98 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Father Lifting Daughter Up To Monkey Bars Stockfoto40-44 jaar,6-7 jaar,Alleen Japans,Alleenstaande vader,Behendigheid,Bovenkleding,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,Dochter,Familie met één kind,Fotografie,Gestreept,Glimlachen,Grijpen,Hulp,Kindertijd,Kleurenfoto,Klimrek,Meisjes,Onderdeel van een serie,Oppakken,Oudere mannen,Park,Reiken,Saamhorigheid,Ten voeten uit,Twee personen,Vader,Vasthouden,Verticaal,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Zwart haar,één ouderPhotographer Collection: The Image Bank