Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Father carving turkey for multi-generational family (B&W) : Stockfoto
Archival image

Father carving turkey for multi-generational family (B&W)

Credits: 
FPG
Bijschrift:
Archival image
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
AB06369
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
4.475 x 3.534 px (37,89 x 29,92 cm) - 300 dpi - 1,87 MB
Father Carving Turkey For Multigenerational Family StockfotoFamilie,Avondmaaltijd,1950-1959,Thanksgiving,Kind,Familie met meerdere generaties,Geroosterd,Kalkoen,Volwassen vrouwen,Binnenopname,Dranken en maaltijden,Een groep mensen,Eten koken,Europese etniciteit,Fotografie,Generatiekloof,Geroosterde kalkoen,Gevulde kalkoen,Horizontaal,Huis interieur,Huiselijk leven,Jongens,Kijken naar,Knippen,Levensstijl,Meisjes,Mensen,Mid-volwassen,Middelgrote groep mensen,Moeder,Noord-Europese etniciteit,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Vader,Vlees,Voedsel,Voedsel snijden,Volwassen,Volwassen nageslacht,Wild - vlees,Zuid-Europese etniciteit,Zwart-witPhotographer Collection: Retrofile Archival image