Father carrying surfboard holding hands with daughter (18-21 months) : Stockfoto
Parana, Brazil.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Father carrying surfboard holding hands with daughter (18-21 months)

Credits: 
MECKY
Bijschrift:
Parana, Brazil.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200201025-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.080 x 4.131 px (34,54 x 34,98 cm) - 300 dpi - 10,4 MB
Father Carrying Surfboard Holding Hands With Daughter StockfotoBrazilië,Braziliaanse etniciteit,Surfen,Vader,2-3 jaar,25-29 jaar,Alleenstaande vader,Bescherming,Bikini,Blootvoets,Branding,Buitenopname,Dag,Dochter,Dragen,Familie met één kind,Fotografie,Handen vasthouden,Jonge mannen,Kleurenfoto,Lange zwembroek,Latijns-Amerika,Meisjes,Middlebare afstand,Onderdeel van een serie,Ontbloot bovenlichaam,Saamhorigheid,Strand,Surfbord,Ten voeten uit,Twee personen,Vakantie,Van de zijkant,Verbondenheid,Verticaal,Vrije tijd,Wandelen,Waterlijn,één ouderPhotographer Collection: Stone Parana, Brazil.