Father and son conducting science experiment : Stockfoto
Father and son conducting science experiment.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Father and son conducting science experiment

Credits: 
Rebecca Nelson
Bijschrift:
Father and son conducting science experiment.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
141109563
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
5.079 x 3.386 px (43,00 x 28,67 cm) - 300 dpi - 7,03 MB
Father And Son Conducting Science Experiment StockfotoWetenschap,Kind,Wetenschappelijk experiment,Kindertijd,Kijken naar,Mensen,Reageerbuis,Vader,Concentratie,Jongens,35-39 jaar,4-5 jaar,Alleenstaande vader,Beschermende bril,Binnenopname,Dag,Europese etniciteit,Familie met één kind,Fotografie,Horizontaal,Kaal geschoren hoofd,Kijken,Kleurenfoto,Mannelijk,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Onscherpe achtergrond,Op ooghoogte,Portretfoto,Saamhorigheid,Tafel,Twee personen,Vasthouden,Verbondenheid,Verenigde Staten,Volwassen,Zonlicht,Zoon,één ouderPhotographer Collection: Moment Select copyright2012r.nelsonFather and son conducting science experiment.