Fashion designer with arms crossed by mannequin, smiling, portrait : Stockfoto

Fashion designer with arms crossed by mannequin, smiling, portrait

Credits: 
LWA
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
sb10063058a-001
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.154 x 3.436 px (43,64 x 29,09 cm) - 300 dpi - 5,38 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Fashion Designer With Arms Crossed By Mannequin Smiling Portrait Stockfoto sb10063058a-00150-54 jaar,Deskundigheid,Bedrijfsleven,Modeontwerper,Paspop,Bril,Europese etniciteit,Armen over elkaar,Blond haar,Mode,Zelfvertrouwen,Geluk,In de camera kijken,Klein bedrijf,Textielindustrie,Mannequin,Portret,Alleen volwassenen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Creativiteit,Eén persoon,Fotografie,Glimlachen,Horizontaal,Kleurenfoto,Onafhankelijkheid,Portretfoto,Staan,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Stone