Farmer sitting in front of corn field : Stockfoto
Old southern farmer sitting in front of farm stand


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Farmer sitting in front of corn field

Credits: 
Simon Willms
Bijschrift:
Old southern farmer sitting in front of farm stand
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
82877398
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 14,1 MB
Farmer Sitting In Front Of Corn Field StockfotoBoer,Verkopen,Maïs - Gewas,Gemeenschap,Uit eigen tuin,Veld,Fruit,Bejaard,Biologisch,Landelijke scène,Zitten,Commercieel bord,Gewas,Versheid,Graan,In de camera kijken,Mensen,Portret,Suikermais,70-79 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één seniore man,Baseballpet,Buitenopname,Dag,Dranken en maaltijden,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Landbouw,Ten voeten uit,Verenigde Staten,Virginia,Voor,Vrijetijdskleding,Westers schriftPhotographer Collection: Stone Getty ImagesOld southern farmer sitting in front of farm stand