Farm worker carrying red roses cut for high-end flower arrangements : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Farm worker carrying red roses cut for high-end flower arrangements

Credits: 
KEENPRESS
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10065604b-001
Collectie:
Photonica World
Max. bestandsgrootte:
5.112 x 3.419 px (43,28 x 28,95 cm) - 300 dpi - 7,46 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Farm Worker Carrying Red Roses Cut For Highend Flower Arrangements StockfotoBloem,Boerderij,Roos,Veld,Op de rug gezien,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Bos bloemen,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,Dragen,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Landarbeider,Landbouw,Landelijke scène,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Rood,Sportveld onderhouder,VersheidPhotographer Collection: Photonica World