Family walking on boardwalk, girl (2-4) being lifted up : Stockfoto
Yokahama, Japan.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Family walking on boardwalk, girl (2-4) being lifted up

Credits: 
Eri Morita
Bijschrift:
Yokahama, Japan.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200176768-002
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.742 x 3.798 px (40,15 x 32,16 cm) - 300 dpi - 7,72 MB
Family Walking On Boardwalk Girl Being Lifted Up StockfotoWandelen,Alleen Japans,Stad,Buitenopname,Op de rug gezien,Twee ouders,Moeder,Pret,Kindertijd,Japanse cultuur,Vader,Ten voeten uit,Promenade,Drie personen,Stadsleven,Handen vasthouden,Dochter,Oppakken,Mensen,Onderdeel van een serie,Reisbestemmingen,Familie met één kind,Vitaliteit,Waterkant,Saamhorigheid,Vrije tijd,Een groep mensen,Horizontaal,Ondersteunen,Ondersteuning,Skyline,Zwart,2-3 jaar,Baai,De weg voorwaarts,Dragen,Haven,Jak,Meisjes,Middlebare afstand,Plank,30-34 jaar,Baai van Tokio,Bovenkleding,Dag,Fotografie,Kleurenfoto,Mensen op de achtergrond,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Spijkerbroek,Vrijetijdskleding,YokohamaPhotographer Collection: Stone Yokahama, Japan.